Obaveštenje

04. 01. 2011

Obaveštavamo Vas da je počeo sa radom samostalni sajt Vojnotehničkog glasnika, multidisciplinarnog naučnog časopisa Ministarstva odbrane Republike Srbije, na adresi www.vtg.mod.gov.rs.

Na ovoj adresi nalaze se aktuelne informacije o časopisu, kao i uputstva i obrasci za čitaoce i saradnike.

Poštujući smernice Ministarstva za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije i na osnovu do sada stečene kategorizacije, otvaranjem elektronskog izdanja (online, sa elektronskim ISSN), poboljšaće se vidljivost, dostupnost i aktuelnost časopisa, te višestruko uvećati resursi i mogućnosti časopisa. Takođe, otvaraju se i perspektive povećanja kategorije časopisa i stavljanja na veći broj listi po naučnim oblastima, na osnovu analize nadležnih matičnih naučnih odbora Ministarstva za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije i Centra za evaluaciju u obrazovanju i nauci - CEON.

Pozivamo Vas na dalju intenzivnu i dinamičnu saradnju, a posebno smo otvoreni za Vaše komentare i sugestije.

Vojnotehnički glasnik će i ubuduće predstavljati jedinstven i kompetentan časopis, na nacionalnom nivou, u kojem je moguće publikovati i verifikovati naučne i stručne članke, posebno pripadnika Ministarstva odbrane Republike Srbije i Vojske Srbije.

Verzija za štampu

A+ A-
sr  ru  en  de  fr  es

Pretraga

Poslednje vesti

Važniji linkovi

Pratite nas