Сарадња са Универзитетом Сингидунум из Београда

11. 01. 2011

Дана 21. 12. 2010. године Војнотехнички гласник и Универзитет Сингидунум из Београда склопили су споразум о пословно-техничкој и научној сарадњи.

Споразум је потписан на основу изражене обостране жеље и интереса да се успостави дугорочна пословно-техничка и научна сарадња, са циљем да се пружи подршка и помоћ научно-истраживачком раду у ширењу академских знања, као и да се омогући колаборација на научно-истраживачким радовима, лакше прибављање материјала и објављивање научно-истраживачких радова.

У реализацији пословно-техничке сарадње у духу овог споразума, Универзитет Сингидунум ће омогућити да научни часопис „Војнотехнички гласник“ буде доступан путем интернета на ’’Научно-истраживачком порталу Сингипедиа’’, као и да објављује радове, како из претходних, тако и из будућих издања часописа у изворном облику.

Војнотехнички гласник је дао сагласност за објављивање радова на ’’Научно-истраживачком порталу Сингипедиа’’, при чему задржава ауторска права и права на интелектуалну својину. Војнотехнички гласник ће обезбедити своја комплетна издања у електронској форми, благовремено обавештавати уреднике портала о новим издањима и сл.

Споразумне стране ће узајамно размењивати информације и податке, као и измене, допуне или нове чињенице од значаја за реализацију ’’Научно-истраживачког портала Сингипедиа’’.
 

 

Верзија за штампу

A+ A-
lt  ru  en  de  fr  es

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас