Saradnja sa Univerzitetom Singidunum iz Beograda

11. 01. 2011

Dana 21. 12. 2010. godine Vojnotehnički glasnik i Univerzitet Singidunum iz Beograda sklopili su sporazum o poslovno-tehničkoj i naučnoj saradnji.

Sporazum je potpisan na osnovu izražene obostrane želje i interesa da se uspostavi dugoročna poslovno-tehnička i naučna saradnja, sa ciljem da se pruži podrška i pomoć naučno-istraživačkom radu u širenju akademskih znanja, kao i da se omogući kolaboracija na naučno-istraživačkim radovima, lakše pribavljanje materijala i objavljivanje naučno-istraživačkih radova.

U realizaciji poslovno-tehničke saradnje u duhu ovog sporazuma, Univerzitet Singidunum će omogućiti da naučni časopis „Vojnotehnički glasnik“ bude dostupan putem interneta na ’’Naučno-istraživačkom portalu Singipedia’’, kao i da objavljuje radove, kako iz prethodnih, tako i iz budućih izdanja časopisa u izvornom obliku.

Vojnotehnički glasnik je dao saglasnost za objavljivanje radova na ’’Naučno-istraživačkom portalu Singipedia’’, pri čemu zadržava autorska prava i prava na intelektualnu svojinu. Vojnotehnički glasnik će obezbediti svoja kompletna izdanja u elektronskoj formi, blagovremeno obaveštavati urednike portala o novim izdanjima i sl.

Sporazumne strane će uzajamno razmenjivati informacije i podatke, kao i izmene, dopune ili nove činjenice od značaja za realizaciju ’’Naučno-istraživačkog portala Singipedia’’.

 

Verzija za štampu

A+ A-
sr  ru  en  de  fr  es

Pretraga

Poslednje vesti

Važniji linkovi

Pratite nas