Обавештење

04. 01. 2011

Обавештавамо Вас да је почео са радом самостални сајт Војнотехничког гласника, мултидисциплинарног научног часописа Министарства одбране Републике Србије, на адреси www.vtg.mod.gov.rs.

На овој адреси налазе се актуелне информације о часопису, као и упутства и обрасци за читаоце и сараднике.

Поштујући смернице Министарства за науку и технолошки развој Републике Србије и на основу до сада стечене категоризације, отварањем електронског издања (online, са електронским ИССН), побољшаће се видљивост, доступност и актуелност часописа, те вишеструко увећати ресурси и могућности часописа. Такође, отварају се и перспективе повећања категорије часописа и стављања на већи број листи по научним областима, на основу анализе надлежних матичних научних одбора Министарства за науку и технолошки развој Републике Србије и Центра за евалуацију у образовању и науци - ЦЕОН.

Позивамо Вас на даљу интензивну и динамичну сарадњу, а посебно смо отворени за Ваше коментаре и сугестије.

Војнотехнички гласник ће и убудуће представљати јединствен и компетентан часопис, на националном нивоу, у којем је могуће публиковати и верификовати научне и стручне чланке, посебно припадника Министарства одбране Републике Србије и Војске Србије.

 

 

Верзија за штампу

A+ A-
lt  ru  en  de  fr  es

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас